32.706.415 FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁST NYERT SZIGETVÁR

Az Eu-Winner Kft. segítségével Szigetvár Város Önkormányzata jelentős támogatáshoz jutott az „Egészségügyi alapellátás fejlesztése” című, DDOP–3.1.3/G-14 kódszámú felhívás megpályázásával, melynek keretében az egészségügyi alapellátás által nyújtott védőnői szolgáltatás fejlesztése valósul meg.

A támogatásnak, fejlesztés megvalósításának köszönhetően a védőnői szolgáltatás nagyobb helyiségekkel, illetve tágasabb vizsgálóval fog rendelkezni. Az építési beruházás eredményeként, új helyiségek kialakítása, ezáltal új egészségfejlesztési feladatok szolgáltatások kialakítása (pl. terhes torna, baba-mama klub) ellátására alkalmas és nélkülözhetetlen, multifunkcionális helyiség kialakítása valósulhat meg, magasabb szintű szolgáltatásokkal biztosíthatják betegeik kényelmét és ellátásuk magasabb színvonalát, a mobilitás és helyszínre való kiszállítás gyorsaságát.

A tervezett építési beruházás nagymértékben hozzájárul az intézmény működési költségeinek csökkentéséhez, az üzemeltetési, karbantartási költségek csökkentéséhez, ezáltal a szolgáltatás, épület fenntartásához.

A mozgássérült, fogyatékossággal élők, valamint megváltozott munkaképességű betegek részére megvalósul a védőnői szolgálat elérésének akadálymentesítése.

A projekt keretein belül tervezett eszközbeszerzés tevékenységen által megvalósul a legmodernebb és nélkülözhetetlen eszközök beszerzése, ami létfontosságú a szakszerű és gyors, magas színvonalú ellátáshoz.

A pályázatot cégünk állította össze, annak megvalósítási szakaszában projektmenedzserként is közreműködünk.