ruhaipari

J.T. RUHAIPARI VÁMSZABADTERÜLETI KFT.

A J.T. Ruhaipari Vámszabadterületi Korlátolt Felelősségű Társaság 49 999 950 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés a területi kohézióért” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Program keretén belül. A 100 062 181 forint összköltségvetésű projekt keretein belül a J.T. Ruhaipari Vámszabadterületi Kft. Nagybajomban lévő telephelyének komplex fejlesztése valósult meg.

A projekt lehetővé tette a J.T. Ruhaipari Vámszabadterületi Korlátolt Felelősségű Társaság működési hátterének fejlesztését, hatékonyabbá tételét, a napi munkafolyamatok megkönnyítését, a telephely modernizálását.

A fejlesztés megvalósítása hozzájárul a vállalkozás versenyképességének megőrzéséhez, erősítéséhez, a foglalkoztatottság megtartásához, 5 fő új munkahely teremtéséhez, a munkakörülmények, működési feltételek jelentős javulásához, új, korszerű telephely létrehozásához, a működési folyamatok racionalizálásához, optimalizálásához, a vállalkozás tőkeellátottságának növeléséhez, a piaci pozíció erősítéséhez, a jövedelemteremtő képesség megőrzéséhez, erősítéséhez.

A pályázat cégünk segítségével került benyújtásra, valamint projektmenedzserként a beruházás megvalósítási szakaszában is közreműködtünk.