ÚJABB PÁLYÁZATI SIKER – VADONATÚJ FALUBUSZ

2015. május 7.-én az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló 21/2015. (IV. 17.) MvM rendelet alapján cégünk újabb sikeres pályázatokat nyújtott be.

Az Eu-Winner Kft. által készített támogatott pályázatok települései: Drávasztára Község Önkormányzata, Felsőszentmárton Község Önkormányzata, Gordisa Község Önkormányzata, Szigetvár külterület.
A támogatás célja, hogy ösztönözze a falu és tanyagondnoki szolgáltatáshiányos településeken, településrészeken a különböző alapszolgáltatások körének fejlesztését és bővítését. A rendelkezésre álló forráskeretből M1 és M2 kategóriájú mikrobuszok beszerzésére volt lehetőség 100%-os támogatási intenzitással.
A maximálisan igényelhető nettó támogatás összege – az egyes kategóriáktól függően – ügyfelenként legfeljebb nettó 5 millió, 8 millió, illetve 10 millió forint lehet. A támogatási határozatokat július első napjaiban vehették kézhez a nyertes pályázók, amelyek alapján a fejlesztések megvalósítására 2015. október 16-ig lesz lehetőségük.